torsdag, mars 29, 2012

Zzznark...

Oj, vad trötta vi är. Nästan så det känns som att man kan stå upp och somna. Sen har veckan varit ovanligt intensiv med förkylningar och mer jobb än vanligt för både mig och Erik och när man strör i lite sådana ingredienser i ett redan späckat veckoschema som ju vardagspusslet är blir man lätt lite pömsig. Och så lägg till det allergitrötthet och en timmes omställning av klockan så förstår ni innebörden av rubriken till detta inlägg!

Och så är det när man är såhär trött som man nästan kan bli tokig av tanken på allt man ligger efter med härhemma och så gärna skulle vilja få gjort. Tiden räcker dock inte riktigt till då måndag till torsdag för oss är långa dagar då vi inte är samlade tillsammans förrän till kvällsmat och bestyren inför nästa dag tar vid direkt. Sen är det lediga fredagen för mig men då vill man ju så gärna hitta på saker med barnen. Och så simskolan som tar halva lördagen och sen är det bara en och en halv dag kvar att fixa, träffa vänner, vila och leka på. Och ska man hinna allt det får man vara riktigt effektiv. Jag skulle så gärna vilja få saker KLARA. Mår verkligen som allra bäst när jag får pricka av saker som helfärdiga och inte halvfärdiga.


I dag har Alvin och Vilma varit lediga då dagis haft stängt. I stället blev det lek för dem hos farmor och farfar och på en promenad plockade de fina vårblommor som nu står där så söta på köksbordet. Särskilt Alvin var mäkta stolt över alla blommor han plockat till mamma :)

Och mamman, hon är väldigt sugen på att inhandla vårblommor att plantera ute men planerna på att "våra" i trädgården till helgen känns lite vacklande om man nu får tro väderprognoserna som pratar om snöblandat regn och typ två plusgrader... Vårfint i trädgården vill man ju allra helst göra med värmande sol på näsan, kaffe på trappan och halvljumma vindar som sällskap.


Vi får se. De har ju haft fel förr men stämmer det så blir det till att slutföra det där projektet vi håller på med härinne. Eftersom jag nästan sover nu blir här inga bilder på det i kväll heller men snart så... Först ska vi bara sova gott och vakna upp till en härlig fredag, fulltankade med massor av ny energi inför helgen!

1 kommentar:

SandraS sa...

Zzzzzznark it is ;)

Är såååå nyfiken på bilderna, tur att den omtalade vårpausen som ska komma kan föra något gott med sig!

KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM