torsdag, april 19, 2012

Prickan?

Undrar just om lille pricken ska få sällskap av lilla prickan härhemma nu... Efter en vecka full av lek och det allra gladaste humöret på Vilma blev hon plötsligt så ynklig i kväll. Det visade sig vara feber som steg snabbt och vår lilla sessa sover nu i röda täcket med röda kinder och mamman hennes undrar så om även röda prickar kommer pryda henne inom kort? Det vanligaste verkar ju ändå vara att kopporna föregås av feber.

Lille pricken är annars fortfarande prickig men så gott som alla har nu skorpa och om några dagar kan han nog klassas som helt frisk. Alvin fick verkligen en smidig variant av vattkoppor och har inte haft någon feber alls, knappt kliat och bara stökat lite en natt. Det mysigaste av sällskap har han varit och en liten hjälte som nu klarat av denna sjukdom.


Bilden är från ett av veckans alla kojbyggen som just nu är favoritleken hos Vilma och Alvin och det de allra helst gör. Överallt och av allt. Täcken, kuddar och filtar släpas tillsammans med små väskor fyllda av låtsasmat från lilla köket, böcker, dockor och gosedjur. Det gör mig lycklig ända in i hjärteroten av att se hur roligt de har och hur bra de leker ihop. Alvin ser verkligen upp till sina storasyskon och de stora älskar sin lillebror innerligt. Filip sa häromkvällen att han har världens bästa lillebror. Och prickigaste :)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Syskonkärlek <3 <3 <3

Anonym sa...

Underbart. Hoppas prickan får en lika lindrig variant!
Trevlig helg!
Kram viktoria