måndag, april 16, 2012

VAB-mys!

"Jag tycker det är mysigt med vattkoppor!", sa en mycket nöjd storebror när vi i dag hämtade honom direkt efter skolans slut vid 13. Han tycker visserligen mycket om fritids men känner nog ändå en lyxkänsla i att få gå hem så tidigt hela veckan.

Speciell och på sätt och vis "smidig" sjukdom då det ju är lätt att planera i god tid och säga till på jobbet när man kommer jobba/vara hemma. Jag var alltså först ut hemma i dag och mysigare kunde det inte ha varit. Alvin är fortfarande "piggelin" för sitt tillstånd. Det kliar till ibland och han har inte samma tålamod som vanligt men annars märks det inte mycket på honom. Efter långfrukost tillbringade vi förmiddagen ute i trädgården och en massa vårsol på näsan gav mamman massor av efterlängtad energi. Ni vet när alla måsten plötsligt känns både roliga och uppnåeliga och det inte finns någon hejd på tankarna.

Sen hade vi vattkoppsfika för ett härligt tjejgäng som tänkte försöka smitta lillasyster... Och så lite lek med en av bästisarna för Filip.

Ja, denna måndag har känts som en bonusdag i mitt liv som mamma. Utan måsten. Med ett sjukt men ändå piggt barn. Med glada syskon. Hundra procent närvaro. Nyvunnen energi och vårplaner i huvudet. Sol ute och ett varmt mammahjärta som slår så hårt för sina små ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

Camilla sa...

Mmm, vi tycker också att vattkoppor är mysigt! Tack för fikat och nu hoppas vi de ploppar upp på Beckisen om en sisådär 2 veckor! Kraaam kraaaam