tisdag, maj 01, 2012

Vilma Vattkoppa

Här ser ni lilla fröken Prick, för visst kom de till sist även på familjens syster. Vattkopporna. Vi såg några misstänka små plitor på ryggen i lördags, 15 dagar efter Alvins första, och dessa visade sig sedan i söndags ha fått en hel massa kompisar som slagit bo på vår lilla Vilma för en tid. Fascinerande sjukdom på ett sätt som smittar så...

I söndags tyckte vi de pluppade upp med väldig fart och tänkte att nu får nog hon det Alvin inte fick men sen plötsligt hände det inte så mycket mer och just nu, på dag tre, så har hon till och med färre än lillebror. Kanske 25-30 stycken sammanlagt... och ännu ingen feber och ett väldigt gott humör även på henne men man ska inte ropa hej än. De första har nu blivit vätskefyllda och det är ju därefter som kliandet kan börja så kanske skriver jag annorlunda redan i morgon! Så otroligt skönt dock om även hon får en lindrig variant.


I går var Erik hemma och i morgon är det min tur. Och just tur får man väl nästan kalla det med tanke på vädret de lovar. En "bättre" VAB-vecka kunde hon knappast ha prickat (hihi!) in :)

1 kommentar:

SandraS sa...

Titta, där kom dom!! Hälsa henne från oss och vi hoppas också hon slipper värre besvär! Stor kram!