lördag, juni 23, 2012

Midsommar!

Fortsatt Glad Midsommar på er, eller som Alvin säger: Glad Fisksommar :)

Tänk, att regnet uteblev nästan hela dagen i går! Aldrig följer man väl alla vädersajter så som till just denna dag på året. Till sist valde vi att tro på den bästa av dem och det var faktiskt också den som visade sig stämma just bäst. Precis när vi stängde altandörren om oss för att fortsätta kvällen inne efter maten kom regnet och då var det nästan bara mysigt.

Innan dess en drömdag med glada barn, värmande sol, morgonkaffe på trappen, plockande av midsommarblommor på en äng med så högt gräs att Alvin försvann (och han var därmed också den som tyckte det var minst roligt...). Sen god midsommarlunch med musiknödlösning i form av iPad på hylla i uterummet spelandes sommarlåtar, en stunds sollapande medan lillebror tog sig en tupplur och så iväg på traditionsenligt firande på samma mysiga ställe som förra året. Extremt välarrangerad och uppstyrd dans vilket också gjorde att ingen tröttnade utan alla dansade sig helt utmattade kring den vackra midsommarstången. Med magarna fulla av jordgubbstårta for vi sen hem till grillat och mysiga midsommarkvällen avslutades med film i soffan bredvid den finaste

I dag en skön midsommardag med härligt helglunk, lite småfix hemma och aningen trötta och gnälliga barn till skillnad mot i går vilket dock räddades upp av rolig kompislek och smaskigt fika hos kära vänner på eftermiddagen. Tyvärr blev sen kvällen dubbeltrött hos hela trion och det ska bli lite extra skönt att alldeles strax dimpa ner i soffan framför ännu en film med älsklingen och njuta extra av att det faktiskt bara är lördag och därmed ytterligare en ledig - och förhoppningsvis piggelin dag i morgon!

Inga kommentarer: