onsdag, juli 11, 2012

Vardagsfin

Hej i sommaren – eller vad det nu ska likna. Början på höst kanske? Nej, det får vi då inte tro. Men nu vill jag ha RIKTIG sommarvärme. Med klarblå himmel, strålande sol, dagar på stranden, stunder i hängmattan, poolhäng i trädgården, sena kvällar på altanen… Tur det bara är början på hela långa semestern ännu.

Och vilken början sen! På sätt och vis ”tjuvstartade” vi visserligen förra veckan när Erik började sin ledighet. Varenda kväll bjöd på roligheter och helgen och starten på den här veckan har fortsatt i samma härliga spår. Vi älskar verkligen semesterlivet!

Hittills har det blivit lite ”varannan-dag-fixa-och-varannnan-dag-bara-ha-kul än så länge och det funkar väldigt bra. På sommarens att-göra-lista finns nämligen en hel del punkter som vi med glädje bockar av och eftersom vädret inte precis har visat sin bästa sida ännu har vi rivstartat med lite inneprojekt. I dag var det bara-kul-dag och resten av familjen överraskade mig med stor och god Ikea-frukost följd av ett besök på Upptech där jag inte varit tidigare. Grymt roligt och ett hett tips till er nära Jönköping. Här fördriver man lätt en dag till en billig peng och får mycket roliga kunskaper, spännande lek, aha-upplevelser och väldigt glada barn på köpet!
Och så blev det en snabbis på stan för lite skostorleksbyte till Alvin. Såg då också att den här godingen som var nyhet alldeles nyss nu redan fanns på rea för bara 59 kronor. En lätt utställd tunika som är väldigt söt och säkert går hem hos de flesta små tjejer. Finns på Åhléns och ja, Vilma har en :) Ett typiskt plagg jag inte kan låta bli - vardagsfint är kul tycker jag!

Inga kommentarer: