lördag, augusti 11, 2012

Alvin 3 år och charmigast i världen!

En mycket nöjd, nybliven liten 3-åring är nu på väg mot drömmarnas land iklädd nya poliströjan som du fick i dag :) Kanske kommer du drömma om den blå lilla sparkcykeln du ska inviga i morgon. Eller allt roligt duplo du fått. Eller den gula bilen som kan köra jättefort eller lilla igelkotten som låter så knasigt när man trycker den på nosen?

Din tredje födelsedag har varit så mysig och vi har för första gången sedan du kom till oss fått uppleva att vi faktiskt har ett sommarbarn! Solen både sken och värmde under kalaset och tårtan var full med jordgubbar. Det är verkligen vid 3-årsdagen som man märker att ett barn har blivit stort. Du förstod att det var din dag i dag och du öppnade tålmodigt alla paket och blåste tårtljus som om du aldrig gjort något annat. Ja, du sov till och med räv i Filips säng när vi sjöng för dig i morse. Så pass rävigt att vi rentav fick sjunga två gånger för att lyckas "väcka" dig :)

Du är alldeles, alldeles underbar och en så tydlig liten personlighet nu. Att du i dag fyller tre, det är helt omöjligt att förstå... Att vår minsting har blivit stor. Stor och charmigast i hela världen!

Din 3-årsbild är verkligen du. Glad och lycklig! (Och i vår knasiga tidning alldeles grå... Kan inte förstå hur de kan få bilder så konstiga i den blaskan. Så om någon såg dig där, eller snarare inte såg dig då det knappt gick att urskilja ansiktets konturer får ni i stället kika i veckans gratistidning som dimper ner hos alla häromkring. Där är bilden skarp och man ser dig!)

Här nedanför ser ni Alvin 1 år och Alvin 2 år också. Visst ser man ganska tydligt att det är samma barn?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Alvin!
Kram Viktoria o Co.

SandraS sa...

Goa Alvin! Vad roligt att höra om din dag! Vi har något litet här hemma till dig som väntar på dig =)