söndag, augusti 12, 2012

Lugn

Det är så lugnt ute i dag. På sätt och vis en typisk söndag fastän vi ännu har lite sommar kvar. Vi var på sparkcykelutflykt i förmiddags och såg inte en människa ute fastän solen sken och det var riktigt varmt. Kanske börjar höstterminen för många i morgon och man liksom laddar och förbereder och fixar och donar. Precis som vi ska göra nästa söndag. Men innan dess har vi sommarlov en vecka till. Erik börjar jobba i morgon men vi andra ska försöka roa oss på egen hand :)

Här råder just nu skön eftermiddagslunk. Barnen myser med ditten och datten i uterummet och jag har faktiskt läst ut en bok! Det ni, det händer då inte varje dag längre. Har alltid läst mycket men de senaste sju åren kan jag nästan räkna på en hand de böcker jag läst. Sen är jag en snabbläsare när jag väl börjar så den här som dessutom var väldigt lättläst gick på ett kick. Det var omtänksamma Camilla som lämnade över sin sommarläsning till mig och av tre böcker återstår nu alltså bara två!


Om jag rekommenderar boken med den vackra titeln? Att jag gör! Verkligen till och med. Omöjlig att sluta läsa och man får en ny bild av mannen bakom. "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött" är en berättelse om sann kärlek och då kan det ju inte bli annat än bra!

Hihi, precis när jag skrev sista raden för några timmar sedan stormades huset och plötsligt var här åtta barn i stället för tre - och dessutom en supertrevlig mamma som kikade förbi på spontanbesök och det blev en stor hejarklack som tittade på den sista rafflande stunden av handbollsspänning. Nu en rejäl röjning härinne i lekland och dusch av sommarsmutsiga barn innan vi tar kväll!

Inga kommentarer: