tisdag, augusti 14, 2012

Annorlunda

God morgon tisdag! Sista sommarlovsveckan har inletts och i går hade vi en ljuvlig dag med goda vänner och faktiskt en hel del värme ute. Även bad för somliga samt strandlek och kamp mot envisa getingsvärmar. Sedan blev allt minst sagt annorlunda! Jag blev rejält överraskad av en kär vän och vi tillbringade kvällen ute med god mat, tappa-andan-utsikt och såklart trevligaste sällskapet!

Sen hem till - Erik. Sånär som på honom var huset nämligen tomt då barnen skulle premiärsova över hos farmor och farfar. Så konstigt att lägga sig i ett helt tyst hus utan djupa andetag och små snarkningar från rummen bredvid... Huvudet är dock fortfarande fullt av stressiga tankar blandat med oro för krasslig pappa och jag kunde inte somna. Vaknade sen dessutom tidigt så i dag är mamman trött. Önskar jag hade haft lite tid att fixa hemma med allt som väntar på att göras men barnen ska strax hämtas så det får vänta till en annan gång. Längtar vansinnigt efter bloggtid också. Så mycket roligt har hänt den här sommaren som jag vill bevara och kunna minnas här. Någon som har några bra trolla-med-tiden-tips? ;)

Fick precis en rapport om glada barn som somnat gott och sovit gott. Kan tänka att det varit en spännande upplevelse för dem! Tänkte att vi skulle köra en lugn fixdag på stan i dag. Långt tittbesök i leksaksaffären och lek i leklandet blandat med lite presentköp till blivande 7-åring och kanske inköp av ett höstplagg eller två. Och så lunch med finaste pappa Erik som ju jobbar igen.

Nej, nu hopp in i duschen och sen iväg! Hoppas ni får en härlig dag!

Inga kommentarer: