onsdag, augusti 15, 2012

Redo!

Måste bara ge ett tips såhär innan sängen ropar efter mig. Vi brukar alltid vara tidiga med ytterkläder till barnen. Så skönt att slippa trängas, jaga storlekar och kunna släppa tankarna på det när allt drar igång och framförallt skönt att bara kunna plocka fram när den där första kalla morgonen kommer. För att inte tala om snön... men det lär ju dröja såklart!

Skulle det mot all världens förmodan komma septembersnö (!) så är i alla fall våra barn nu rustade för det. Redan förra veckan inhandlades overaller till Vilma och Alvin och nu har jag span på en jacka till Filip. Det gäller ju att passa på när rabattkupongerna duggar tätt i brevlådan. Nästan 200 kronor billigare blev varje overall och det man då sparar på två overaller räcker till storebrors jacka - med rabatt då ;)

Hursom blev KappAhl vårt val. För andra året i rad. Deras Kaxs Proxtec-plagg, som brukar få mycket bra betyg i tester, visade sig vara de bästa ytterplagg våra små har haft. Killarnas overaller därifrån förra vintern var till och med bättre än Vilmas från PO.P. som varken höll vätan ute eller var lika slitstark. Med tanke på den smutsiga och blöta vintern och att Filip då var en klättrande eller bandyspelande 6-åring är vårt betyg det allra bästa då det inte finns en skråma på den overallen. Inte heller blev någon av killarna blöta igenom någon enda gång. Det är bra!

Vilma ville - såklart - ha en cerise overall i år och lillebror, han fick den galet fina multifärgade som jag var både tveksam till och nyfiken på efter att ha sett på bild. I verkligheten är den fantastisk och på vår lilla gladfis kändes den just det - väldigt glad. Glad är också Alvin som tyckte jättemycket om den!

De har också fått in supersnygga enfärgade mössor med vita stjärnor på... Alvin valde en grön men till den overallen hade nog vilken som passat :) Bjuder på ett par suddiga mobilbilder på rörligt objekt i provrumsbelysning - men ni ser i alla fall overallen på!

Så till tipset: Alla klubbmedlemmar har 25 % rabatt på ett helt köp på KappAhl 16-17/8. I morgon ska jag och barnen ta med mormor till Växjö och hälsa på en släkting över dagen och på lunchstoppet i stan lär det bli shop utan stopp är jag rädd...!

1 kommentar:

Anna e sa...

Men vad gaaalet fin alvins overall var! :-D. Tack för ikväll förresten! Alltid så himla mysigt att träffa er! Stora kramar Anna