onsdag, januari 02, 2013

Ljust och fräscht

Alltså, egentligen tycker jag att det är på tok för tidigt att få vårvibbar. Jag längtar efter mera snö som gärna får ligga kvar hela februari ut - minst, och sen helst smälta bort över en natt. Men visst är det svårt att INTE få en aning av vår i luften en dag som denna. Med flera grader över nollan, barmark och en strålande sol från klarblå himmel. Medan det dessutom så smått börjar dyka upp lite vårnytt både här och där. Ljust och fräscht känns det men ännu får julen bo kvar hos oss några dagar. Vi är ju ändå lediga och granen är så fin, fäller knappt ett barr och dricker fortfarande. Den måste ha varit väldigt färsk!


Sneglade efter nya påslakan till Filips rum och dök då på dessa vårnyheter från Åhléns... Lampan är underbar, fast jag vet inte var... Trappstegen däremot skulle gärna få flytta in omedelbums i vår tvättstuga/groventré där både sittbehov och klätterbehov upp till höga skåp finns och vilka i dag stillas med hjälp av en träfärgad tråkpall som vi åtminstone måste måla lite roligare. Nyckelskåpet bara måste jag fingra på och en sådan där molnkrok vore ju inte dum någonstans...

Hmm. Vi har barnvakt ett par timmar i morgon eftermiddag och jag tror att Ikeabesöket som var tänkt även får sträcka sig en bit in bland vårnyheterna på köpcentrat bredvid!

Bilder lånade från Åhlens.

1 kommentar:

anna e sa...

Å..fina saker!! Molnkrokarna måste jag bara ha!!

Kram på dig!