onsdag, februari 27, 2013

Vår i luften!

Åhh, hur härligt är det inte att kliva ut från jobbet vid halv fem i strålande sol från klarblå himmel. Och dessutom inse att marken på sina ställen är bar, ja till och med torr, och att vantarna visst inte hörde hemma på händerna utan i fickan. Underbart! Verkligen vår i luften och det känns som om alla är extra glada och leende dessa soliga och ljusa dagar!

Slås ännu en gång av hur intressant det är med årstiderna och hur man tröttnar och längtar på nytt. År efter år efter år. Kikade in i uterummet i går kväll och allt är så bekant men ändå längesedan och tänk, snart sitter vi där igen. Men innan dess får vi säkert uppleva några snöfall och töväder till... Mars brukar ju minst sagt vara ostadig men tydligt är att våren ändå närmar sig!

Det här var ett roligt sätt att fördriva tiden på bussen. Är snart hemma och längtar extra mycket efter mina små då de för bara en liten stund sedan var med om något läskigt... När Erik var på väg från dagishämtning blev de påkörda av en backande bil. Tack och lov blev ingen skadad, bara en rejält tilltryckt dörr där Alvin sitter och vad är väl egentligen en bil i sammanhanget. Surt såklart och säkert förknippat med en del trixande och fixande framöver men huvudsaken är ju verkligen att ingen inblandad blev skadad.

Nej, nu ska jag spana i skyltfönster och njuta av att promenera hem i solsken!

Hoppas ni får en mysig kväll!

3 kommentarer:

Anna e sa...

Hej där!! Å vad jag saknar er nu! Skönt att höra att ni mår bra:) förutom den läskiga påbackningen då... Men skönt att det inte var nån liten knatte som blev tillknycklad utan "bara" bilen. Vi ses i solen nån dag! Kram

Anonym sa...

Så skönt att det gick bra med alla (förutom bilen då)!

Kram
Erica

Anonym sa...

Hej!
Hoppas allt är bra med hela familjen fortfarande.
Kram Viktoria