måndag, juli 22, 2013

I Filips fönster...

...hänger sedan en tid tillbaka finaste, färgglada vimplarna på rad. Först slängde jag bara upp dem på skoj efter att jag hittat dem i min stora pyssellåda. Filip blev dock överlycklig så nu är de uppsatta "på riktigt". Som en liten minigardin över den vita rullgardin som annars agerar "gardin" i hans fönster. Och när ljusslangen (som ligger där ovanpå) sprider sitt milda sken på kvällen, då är det riktigt mysigt till pysslige storebrors förtjusning!

Nu gör han mig visserligen alltid glad, men med denna färgklick i rummet blir man ännu lite gladare när man kikar in för att hälsa på i Legoland som vi skulle kunna döpa om hans rum till :)

Vet ni, den här veckan jobbar vi. Både Erik och jag - precis så som vi brukar. Ett litet gästspel mitt i sommaren för att sen återgå till de där lata, sköna, härliga, lediga dagarna igen. Sommaren del 2 tar vid om fyra dagar och vi räknar redan ner... Eftersom våra föräldrar är så snälla och har hand om tripp, trapp och lilla trull dessa dagar så känns det hela faktiskt helt okej. De får rolig omväxling och vi förlänger ju på så vis ledigheten med en vecka var och jag har till och med min långa period på dryga tre veckor kvar när vi har klarat av denna. Erik har två av dem så nog ska vi suga musten ur denna sommar också!

Den största nackdelen är nog dock kvällarna... Vi har ju blivit sådana sömntutor hela familjen att vi efter sena kvällar sovit till runt nio flera dagar nu i slutet och att då i dag stiga upp vid 6 var något förvirrande. Har knappt vaknat till än efter chocken, så kanske dags att lägga fram lite kläder och leta sig mot sköna sängen och några timmars sömn.

Vi har lite roliga kvällsprojekt på gång förresten. Och där har vi en av anledningarna till de sena kvällarna men mer om dem en annan dag! Projekten alltså ;)

Inga kommentarer: