söndag, juli 07, 2013

Njuter...

Wow, VILKEN start på sommarlovet! Tänk att vi redan har levt strandliv mer än vad vi gjorde under hela förra sommaren (sånär som på Mallorca). Då lyckades vi inte pricka in en enda dag här i Sverige när kombinationen ledig, sommarvarm och solig var synkad. Vi som alltid brukar ha väderotur är därför så otroligt tacksamma för hur vår ledighet har börjat denna sommar. Vi har hängt på stranden hela helgen och inte gjort ett endaste dugg. Bara varit. Lekt, solat, badat, kastat boll, ätit glass, byggt sandslott, smörjt in solkräm (de flesta av oss ;)), ätit pannkakslunch, läst böcker under parasollet, spelat spel i sanden, ätit glass igen...

Och allt i sällskap av den blåaste himmel som tänkas kan. En sol som strålat sina varmaste strålar och de gladaste barnen. Vi. Älskar. Sommar.

Sa jag förresten att vi i går morse vaknade vid halv nio? Alla sov till halv nio! Förstår ni? Det har liksom inte hänt många gånger de senaste sju och ett halvt åren så det var stort. Och så första lediga dagen också!


I morgon blir det dock upp lite tidigare. Vi ska på äventyr - inomhus. Någon har råkat tillbringa en halv dag i solen utan att tänka på att smörja sig och det är inte jag... Kan nog därför vara skönt med en vilodag från strandlivet så hoppas vi att vädret visar sig från rätt sida på tisdag också, för det här har vi inga problem med alls. Detta kravlösa, sköna, underbara semesterliv som ger så otroligt mycket energi!

Inga kommentarer: