onsdag, juli 10, 2013

Sommardoft

Mmmm... Jag blev helt tagen av en doft när vi luktade på parfymer på Danmarksbåten för en månad sedan. Som oftast när man luktar ihop med de små kan man plötsligt ha både en och fyra olika dofter - på samma hand (och av de fyra kan minst en vara herrdoft). Men den här gången smet jag och Vilma själva iväg mot tjejhyllorna och jag hann sniffa runt i lugn och ro en stund :)

Escadas sommardoft Cherry in the air fångade mig bums med sin supersnygga förpackning. Och den visade sig sen dofta lika ljuuuvligt som kartongen är fin!


Jag är rätt kräsen när det kommer till parfymer och brukar oftast ha max två olika att variera mig med men nu har jag tre. Hittade till min lycka ett presentkort i en gammal väska häromdagen så den blev väldigt billig... Typ 6 kronor ;)

I dag har vi haft regn och rusk och nästan höstväder mitt i det sommarfina, så efter en fixarförmiddag hemma for vi till farmor och farfar och spanade på deras spännande nybygge av balkong och uterum innan vi åkte vidare för lite kompletteringsshopping innan vi snart reser bort några dagar. Vi hittade coolaste badbyxorna till en mycket nöjd storbror och så fyllde vi på solkrämsförrådet. Kinamat fick sen slå följe med oss hem då vi fastnade längre än vi tänkt i en badrumsbutik. För ja, det är sant! Precis efter semestern kommer vårt nya badrum nere bli verklighet så vi håller som bäst på att samla på oss inspiration...

Inga kommentarer: