onsdag, augusti 28, 2013

Första läxan!

Stolt liten skoltjej med första läxan avklarad. En födelsedagstavla som visar vem Vilma är. När hon är född, vilken årstid och så en passande bild på det. Det var intressant att beskåda det noggranna valet av färger till bilden. Grön, röd, brun, orange, gul. Att de ändå är så uppmärksamma och plockar ut dem som höstfärger!

Och nej, det är inga svampar under trädet. Det är höstlöv. Jättehöstlöv tror jag visst det kallas :) Och så längst uppe i högra hörnet några snöflingor (efter tips från storebror), för visst kan det snöa på hennes födelsedag. Det gjorde det faktiskt den dagen hon föddes!

Gissar på att fröken kommer ha den i sin hand tidigt i morgon!

Här snarkas och rosslas det just nu från flera håll. Höstens första förkylning har kommit och hälsat på... Wow, det gick ju nästan två veckor. Kan vara rekord! Skämt åsido så har Vilma haft en liten lightvariant utan att liksom "bli sjuk". Sen Erik en ännu lättare och så jag en lite värre nu med droppnäsa, halsont och farbrorhosta. Och i kväll började Alvin nysa... Blir spännande att se status om några timmar - och svårt att hinna ta ett bra beslut den tidpunkten på morgonen...

Inga kommentarer: