söndag, augusti 25, 2013

Status badrum

God söndagkväll! Glesa avtryck här de senaste dagarna och det beror inte på något konstigare än själva livet. Vissa dagar ger det utrymme till en stunds bloggande, vissa inte.

Vi har träffat vänner, jag hade flera timmar själv på stan i går och ögonfrossade i en massa fina höstkläder - och frossade en del på riktigt också ska erkännas :). Vi har varit på kusinkalas, sett bra film och varit på fotbollscup där vi fick beskåda en hel massa killar födda 2005 kämpa, springa, passa, inte passa, tacklas, slå sig, göra galna segergester efter mål eller deppat gått från plan med nersänkt huvud efter förlust. Mycket som händer och mycket känslor i små kroppar men oj, så de kämpar och tycker det är kul - riktig underhållning!

Och medan vi gjort allt detta roliga har vårt blivande badrum stått till sig såhär under helgen. I morgon bitti ska förmodligen utbyggnaden för den vägghängda toan göras och efter det borde det vara dags för klinker! Det är ungefär HUR spännande som helst att komma hem från jobbet nuförtiden och se vad som har hänt under dagen...

Inga kommentarer: