torsdag, oktober 31, 2013

Happy Halloween!

God kväll i stugan!

Sist jag skrev skulle vi packa och nu har vi packat upp! Två mysiga dygn i Örebro är till ända och det var ett riktig skönt avbrott i vardagen för oss alla. Jag älskar den där sköna lunken man hamnar i när man plötsligt inte omges av några måsten eller tider att passa...

I går lekte vi på Lek och Buslandet och när vi kom ut därifrån satt en riktig lyckoträff på rutan. Ett litet reklamblad från Sveriges största legobutik som bara låg en kort biltur därifrån. I en gammal lada mitt ute i ingenstans. Där träffade vi på en riktigt härlig kille som minst sagt brann för de små färgglada byggklossarna och det är också han som driver klossbutiken.se.

Därinne kunde man förutom att titta på allt tänkbart lego också bygga själv i ett rum, spela tevespel i ett annat, titta på legoutställningar, komponera sin egen minifigur, ja kort sagt FROSSA i lego! Som ni säkert förstår ett paradis för särskilt två små personer i familjen och vi har nu ett nytt stående ställe att besöka när vi framöver åker till Örebro!

Efter en lugn morgon strosade vi i dag i affärer några timmar innan vi åkte hemåt så att Filip kunde premiärspöka med sina kompisar... Och vilken läskig skara monster och spöken det var som rasslade i väg! Det otäcka dämpades dock av välbekanta små snälla ögon bakom maskerna och ljusa, ivriga pojkröster som i vanlig ordning hade så mycket att prata om :)

Vad passar väl förresten bättre såhär innan läggdags denna kväll, än att bjuda på den spökhistoria Filip knåpade ihop när vi var i väg. Och ta ett djupt andetag för den innehåller inte så många punkter ;) (Lägg också märke till cliffhangern i slutet av kapitel 1...!)

Inga kommentarer: