måndag, oktober 28, 2013

Lugnet före stormen?

Sitter på bussen en hel halvtimme för tidigt då vi uppmanades gå hem före klockan 16 från jobbet. Inställda tåg och många stressade människor på resecentrum. Vilken märklig grej! Vi hade liksom missat hela stormen och det var först i går kväll som mamma nämnde det i telefon.


Sen är man så van vid att media blåser upp (...!) det hela och det blir inget av det men vi får se. Helt klart finns det ju en anledning till allt detta och vi får hoppas att det bara blir lite lagom sådär - utan hemska olyckor och skador...

Just nu var det nästan konstigt lugnt ute. Ett guldgult sken på himlen, stilla regn och nästan helt lugnt. Kanske är det lugnet före, vi får se.

Höstlovsvecka redan och barnen är hellediga - så skönt för dem. Vi jobbar i morgon också, sen blir det lov även för oss sånär som på ett litet gästspel för mig på fredag. Snart går vi dessutom in i månadernas månad. November väntar bakom knuten och massor av fix - och kul - med den!

Nu blir det lite ärendefix i centrum för mig i väntan på resten av familjen som är på simskola. Sen hem och fixa hamburgare och varva kvällsmys med packning... Var rädda om er nu och håll er för säkerhets skull inomhus i kväll!

Inga kommentarer: