tisdag, december 31, 2013

Gott Slut och Gott Nytt!

Här hemma pågår just nu en härlig blandning av barn huller om buller i duschen, en pappa som styr upp det hela med tvålhala små och bubblor och skum både högt och lågt. Storebror väntar på sin tur och föredrar en dusch i lugn och ro :) Och mamman, hon sitter i linne och blött hår som väntar på att fixas och passar på att plita ner en snabb hälsning såhär årets sista dag.

Nu väntar finkläderna på att hoppas i, naglarna ska få bli glittrigt nyårsfina på lillan och mig, och så ska sista handen läggas på förrätten som föll på vår lott i år. Det blir tapasbrickor, en barnvariant och en vuxenvariant och oj, så kul det är både att planera och fixa i ordning smårätter. Alla har varit involverade i dag och vi hoppas nu att det ska smaka lika fint som det börjar se härligt ut!

Hela högen är nu på väg uppför trappan och innan jag stänger datorn för det här året vill jag önska er alla fina därute ett riktigt Gott och festligt slut på det gamla året och en minst lika festlig och god start på det nya!

KRAM på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Detsamma till er! Kram Viktoria, på flyget hem...