söndag, januari 19, 2014

Härliga helg!

Men oj, den här farten nya året har kommit med är ju så snabb att man knappt hänger med. Att veckorna och helgerna med dem flyger, är knappast bara ett uttryck. Är så tacksam att vi dock hinner fylla dem med mycket roligheter och kanske är det därför de flyger så fort?
 
Under min lediga torsdagseftermiddag prickade vi in både tandläkarbesök för storebror och välbehövligt frisörbesök för båda bröderna. Alvins och min första lediga fredag detta år tillbringade vi med mormor och morfar. God frukost följdes av lite ärendefix med dem och sen hem och hämta helglediga skolbarn. Sen har det varit både ditten och datten med innebandypoolspel, kalas för Vilma, GOD mat, bra film och i dag, äntligen, pulkapremiär för hela familjen. Det är på riktigt något av det roligaste som finns tycker vi och det hettar fortfarande där bak efter alla gupp på snowracer och pulka som har rätt dålig fjädring måste jag säga :)

Mötte upp energigivande vänner i backen också och förmiddagen i dag var ett enda virrvarr av snö som yrde, lyckliga skratt, hisnande skrik, glidare som snurrade och däremellan lite varm choklad för att värma små kroppar i den kyliga blåsten. Lillasyster i kompisfamiljen visade sig vara en riktig tuffing i snön. Outtröttlig och en riktig cooling i den bitvis rätt isiga backen!
 
Sen har huset varit fyllt med lekglada och fikasugna kompisar till barnen och här har fixats fruktsallad och kladdkaka och mackor och ännu mer varm choklad med marschmallows. Så mysigt är det med all denna lekglädje. Det är verkligen en sådan ålder på både Filip och Vilma nu att de kan leka, leka, leka från morgon till kväll.
 
Så - fulltankad med energi ska vi nu snart ta söndagskväll här. Lite läxläsning och packande av väskor inför i morgon måste vi få till också. Sen en stunds lugn och ro i soffan innan en ny och lite annorlunda vecka väntar. Jag är medveten om att jag säger A men inte B nu men lovar återkomma längre fram och berätta! Min bästa ledtråd är: Gulp...

1 kommentar:

Pernilla sa...

Låter som ni har det väldigt bra. Härligt att läsa.
Kram Pernilla