tisdag, juli 15, 2014

Stjärnglans


Vilken dag det blev - och vilken kväll! Den blötaste någonsin och då menar jag inte på det viset, vi har bara druckit kaffe :)

Över Borgholms Idrottsplats, på Victoriadagen, har regnet ihållande vräkt ner hela kvällen och vi var liksom blöta inpå bara kroppen efter bara en kort stund. Men vad gör väl det när man har tillbringat den i sådan stjärnglans!


T
ack vare snälla vänner som höll platser åt oss på läktaren nära scenen såg vi riktigt bra, särskilt när kungligheterna anlände. Barnen tyckte det var så spännande och hann i alla fall vifta en liten stund med de små svenska flaggorna innan de regnade sönder...

Många bra artister och mycket medryckande musik och det var en nöjd men huttrande skara som i igenimmad bil svängde in på uppfarten mot stugan för några timmar sedan. Precis i samma ögonblick som himlen ironiskt nog sprack upp över havet och solen strålade mot stugväggen. Det var också då som Alvin ivrigt utbrast: "Titta, TVÅ regnVågar"!

Och minsann, precis bredvid stugknuten tittade två regnbågar upp bredvid varandra. Och vid dess slut, ni vet där guldpengarna ska finnas, där sover nu tre änglar - våra alldeles egna skatter ♥

Inga kommentarer: