torsdag, juli 31, 2014

Njuter

Att ha det så bra att man inte har koll på vilken dag det är, eller hur mycket klockan visar. Att vara uppe länge, vakna när man vaknar och ta dagen som den kommer. Att norpa med sig den ständigt packade badväskan och fundera på vilken strand man ska ta i dag. Det måste väl ändå vara det som är semester när den är som allra, allra bäst.
 
Och veckorna, de går. Förra var vår jobbvecka och då hände så mycket roligt på kvällarna att dagarna flög fram av bara farten. Och sen fortsatte sommarlunken igen. Ganska bra på sitt sätt faktiskt, den där jobbveckan vi brukar köra för att förlänga. Man får liksom känna på lite av vardagen för några dagar för att sedan gå på semester - igen!
 
Men nu måste vi nog faktiskt ta tag i lite småsaker härhemma. Vilken skillnad på en dålig vädersommar och en bra vädersommar. Vi har ju nu haft förmånen och lyxen att ha fint väder nästan hela vår ledighet så i dag har vi haft en dag på stan med Ikeatitt och lite småfix. I morgon hoppas vi få lite annat gjort inomhus så då skulle ju lite regn passa bra... Äsch, jag städar annars mer än gärna i solsken! Vi har fått så mycket av det nu att man liksom kan vara inne med gott samvete för en dag eller två.
 
Hoppas du som kikar in också har det bra och passar på att stanna upp och njuta lite extra. Det är ju faktiskt nu vi är mitt i det där vi längtar efter så!
 
På tal om fix så ska vi vara lite duktiga redan i kväll. Påbörjade för några veckor sedan evighetsprojektet städa-hela-köket-alltså-alla-lådor-och-skåp-och-de-är-mååånga, så ska avverka i alla fall ett par lådor. Sen får nog belöningen bli ett glas vin framför någon serie. Ska precis påbörja en ny så vi får se vilken det blir!

Och bilden, den är från Öland. Som efter denna sommar för alltid kommer ha en speciell plats i våra hjärtan! Stenen stötte vi på under en kvällpromenad vid havet nedanför stugan. Som jag brukar säga - hjärtan kan man stöta på lite varstans. Bara man har ögonen och sinnena öppna...

Trevlig kväll nu!

Inga kommentarer: