fredag, augusti 08, 2014

Fixar och donar

Tänk att få längta efter en regnig och lite gråmulen dag - då har man haft en skön sommar! Och i dag vaknade vi till just en sådan och har sedan mest strosat omkring och fixat lite här och donat lite där.

Som ofta har vi haft ett litet minifritids här som under dagen har sysselsatt sig med allt från pyssel till docklek till hundlek till tv-spel till legobygge till regndans (!) men nu är bara Vilmabästisen kvar och jag tycker mig höra att hela gänget hänger i sofforna där nere och ser på film. Något det inte har blivit mycket av detta sommarlov så med gott samvete har jag nu suttit här en stund och äntligen, äntligen sorterat bilderna från en av sommarens höjdpunkter...

Ska nu ta en svängom med dammsugaren och sen skutta in i duschen innan maten. Förhoppningsvis kommer ni lite senare i kväll att mötas av ett litet bildregn härinne, annars i morgon!

Har ni förresten sett vilken fin växt? Som hjärtan på tråd modell stooora och gröna och mot en vägg i Linköping där vi var i början av sommaren. Någon som vet vad de heter?

På återseende då :)

Inga kommentarer: