fredag, augusti 22, 2014

Nära...

Så var vardagen plötsligt tillbaka och då flyger ju tiden som bekant. Extrakläder som ska med, lappar som ska fyllas i, gummistövlar här, skolväskor där och vips, så är man inne i det igen. Ännu är det dock lugnt med barnens aktiviteter, bara fotbollen som har startat efter sommaruppehåll. 

Och mitt i allt kom visst Herr Höst på tidigt besök. Som över natt var sommaren förbi och plötsligt en morgon svepte kyligare vindar runt näsan när man gick ut. Inget att klaga på dock för sommaren var ju så fin och så lång.

Men...vi är faktiskt inte riktigt klara med sommaren ännu. Tidningen ni ser på bilden beställde vi från för flera dagar sedan och det betyder att det är nära nu. Riktigt nära! Snart är vi tillbaka på drömplatsen. Den som etsade sig fast på våra näthinnor för två år sedan och varifrån jag fortfarande kan förnimma dofter då jag tänker tillbaka. Det turkosblå vattnet. Den vita sanden. Palmerna, värmen, paraplydrinkarna. Maten, plasken och alla lyckliga, avslappnade människor. Och semesterlunket. Det sköna lugnet.

Och nu är vi snart där igen. Ingen av oss kände sig klar med den platsen när vi åkte därifrån sist så vi kör helt enkelt en mycket efterlängtad favorit i repris och säger Mallis, here we come!

Som vanligt ligger jag efter med en del så den där skoltjejen, henne får ni se och höra mer om framöver :) Liksom han den där killen som började trean (!) i veckan. Och den där lille killen som nu är stjärnkille på riktigt och har börjat i gruppen för de äldsta på förskolan!
Men först så ska vi njuta av den där sommaren som vi inte vill ska ta slut riktigt ännu...
Lilla skruttan som själv har målat och pyntat naglarna

Inga kommentarer: