söndag, september 30, 2007

31

För drygt ett år sedan så slank det ur mig att 31 nästan låter yngre än 30 – och nu är det alltså upp till bevis. I fredags tog jag klivet över ännu en siffergräns men jag törs inte svara på huruvida jag känner mig yngre eller äldre. Ärligt talat har jag mest varit ganska trött de senaste dagarna och det har nog inte med åldern att göra :)

Att vara ledig på sin födelsedag är mysigt. I min frukosttallrik låg jättefina halsbandet som nu redan byggt bo runt min hals. Filip och jag åt sedan lunch tillsammans med morfar innan jag passade på att mysa runt på Ikea för mig själv medan lilleman sov under morfars beskydd! Och som pricken-över-i denna dag – vad möter en julälskare som jag om inte julsakerna på plats innan kassan... Skulle inte förvåna mig om det är märken i golvet efter min rivstart när jag på långt håll såg adventsstjärnorna glimma. Sen kan jag visst hålla med om att det är tidigt men faktum är att Ikea de senaste åren brukar ha fått upp sina julsaker denna sista helg i september och vill man inte se det redan nu så får man helt enkelt blunda sig förbi den sista biten på varuhuset ;) Jag blundade då inte, tvärtom torkade nästan mina linser ut där jag med ivrigt uppspärrade ögon sög i mig varenda detalj. Tyvärr blev jag för ovanlighetens skull besviken på årets Ikeajul. Inte alls min stil och det enda som fick följa med hem var snygga enfärgade julklappsetiketter med snören. Och kanske, kanske att jag blev liiite sugen på en adventsbelysning i vitt filtmaterial till Filips rum…

Sedan mötte vi mamma på stan för bakelsefika innan vi hämtade Erik som till min stora förtjusning upptäckte att Jensens Böfhus hade smygöppnat i stan! Kvällsmaten blev därmed underbart gott kött med tillbehör medan Filip smaskade minipizza och slurpade äppeljuice.

Dagens tänkta kalas blev tyvärr inställt på grund av förkylda småttingar. Nästa söndag gör vi ett nytt försök. Kanske att ni då får se en annan efterlängtad present – fullastad med gottgott… Någon som kan gissa vad?!


5 kommentarer:

Snäckan sa...

Åh stort grattis på födelsedagen i efterskott kära Anna!!! Skrattade gott åt din insiktsfulla beskrivning om julsakerna på IKEA, mohahaha. Hoppas du får en underbar vecka. Kram

Åsa sa...

Grattiskram till dig.

Anna sa...

TACK och kram tillbaks :)

Anonym sa...

Åh, ett superdupergrattis i efterskott! Det lät ju som en himla trevlig födelsedag. Och halsbandet var skitsnyggt!

Stor kram

Anonym sa...

GRATTIS GRATTIS!!! Har inte varit här på ett tag, tiden bara flyger iväg! :)
Kram!