måndag, oktober 01, 2007

Vi har blivit med vagn!

I alla fall på papperet. Vagnen fanns visserligen hemma men vi valde ändå att suga lite på karamellen och hämta den först om en månad. Vi har bevakat Blocket ganska noggrant ända sedan i somras men inte haft turen att hitta någon syskonvagn på nära avstånd. Jag har förstått att dessa vagnar försvinner väldigt snabbt så antagligen har de funnits där, men inte längre när vi kikat in. Vi bestämde för ett bra tag sedan att vi inte skulle ha is i magen längre än till denna helgen så i morse när vi en sista gång klickade oss in på Blocket så höll jag faktiskt tummarna för att där inte skulle ligga en vagn ute och ställa till huvudbry för oss... Senaste dagarna har man ju liksom ställt sig in på en ny, och så blev det alltså.


En svart Babytravel med en hårdlift som liggdel. Filip tittade intresserat, än ner i sitt lilla russinpaket (som vi försett honom med för att hålla lugnet på Babyproffsen som ju inte bara säljer vagnar utan även lockar små barns ögon med en uppsjö av leksaker… Tack och lov vann russinen hans uppmärksamhet och vi kunde i hyfsad lugn och ro se oss omkring. I morgon befarar jag att några extra blöjbyten väntar ;)), än på vagnen: ”Ilip dää, bäse dää. Ilip älpa tutte”. Det är så att mammahjärtat knyter sig en aning när man hör hur snällt han tänker… han skulle bara veta vad som väntar. Han pekade alltså på vagnen, först på sittdelen där han ska sitta, sen på liggdelen där bebisen ska ligga, och så menade han att han ska ge bebisen tutten om h*n tappar den… Världens bästa storebror är redan korad i mina ögon!
En viktig sak kan nu alltså strykas på att-göra-listan. Känns jätteskönt – och roligt. Faktum är att allt blev ännu ett snäpp verkligare nu! Återstår att se om storebror kommer vilja åka med i samma vagn som bebisen...

2 kommentarer:

Snäckan sa...

Men åhhhhhh vad söt han är lille storebrodern!!! Får nästan tårar i ögonen. Puss på dig lille Ilip

Anna sa...

"Ilip" pussar förtjust tillbaka. Pussas är bland det bästa han vet ;)