onsdag, september 19, 2007

Lockbete för små matvägrare

Vi är medvetna om att vi är lyckligt lottade då vi än så länge inte har behövt matmuta vår lille. Han älskar att äta och allt utom kokta ägg och gröna grönsaker (sånär som på gurka som snarare är en favorit) slinker lätt in i munnen.


För de med små som inte är fullt lika sugna på att äta kanske dessa bestick kan göra matstunden till något lockande. En apa, en katt, en kanin och en björn som serverar maten - kan det bli bättre? De urgulliga skapelserna är formgivna av Karin Mannerstål. Setet med bestick heter Animal Friends och finns att klicka hem på bland annat Första Klass.

Egentligen tycker jag att även små som älskar mat kan vara värda lite extra uppskattning just för att de är så duktiga på att äta. Som Filip till exempel ;) Hörde du det, Tomten?

2 kommentarer:

Mr Marpe sa...

Kände igen katten, kaninen och björnen, då det är verktyg jag använder dagligen. Jag var dock tvungen att klicka mig vidare till första klass och läsa vad det var. Men jag fattar fortfarande inte; påfösare vad är det?

Anna sa...

Håller med - förstår inte heller men antar att den ska användas till att skjuta maten från kanterna av tallriken mot mitten och därmed göra det lättare för den lille att äta. Detta har dock hittills funkat lika bra att göra med skeden och påfösaren hamnar för mig på listan över onödiga ting man kan köpa till sitt barn =)