onsdag, oktober 24, 2007

Kort rapport

Bara ett litet livstecken såhär mitt i en stressig och ovanlig vecka, berättar mer senare.

Eller borde jag kanske skriva ”Välkommen till min gnällblogg!” Nej, skämt åsido. Var tillbaka hos barnmorskan i måndags efter inte helt bra prover förra veckan. Dessa var tyvärr ganska oförändrade och nu ska jag dit på fredag igen. Jag är rädd jag börjar bli en riktig följetong på mvc. Som jag nämnde i förra inlägget har jag den senaste tiden ju mått lite ”tjyvtjockt”, svårt att beskriva exakt hur men jag känner mig rent allmänt inte så pigg. Har typiskt nog vissa symtom på havandeskapsförgiftning och därför vill barnmorskan hålla extra koll vilket vi förstås bara är tacksamma för att hon gör. Samtidigt blev jag på riktigt orolig i måndags då jag trodde allt skulle vara bra. Nu snurrar tankarna ”tänk om något är fel”, och det är allt annat än kul… Vill ju bara att bebisen ska må väl därinne. Och det vore ju bra om jag också skulle må åtminstone lite bättre så vi kan vara starka tillsammans.


Nu väntar sängen på en trött Anna. Hoppas jag lyckas sova bort ett symtom eller två :)

6 kommentarer:

Åsa sa...

Vill bara säga att jag fick havandeskapsförgiftning under min första graviditet. Kramper och hela kittet. Men allt försvann när bebis tittade ut ( med akutsnitt iofs, men allt gick kanon) och jag blev jättepigg. Krya på dig och lycka till!

Snäckan sa...

Tänker på dig och lill* bebben massor!!! KRAM

Anonym sa...

Vad trist att du mår dåligt när du behöver känna att du samlar kraft och ork för sista etappen...
Håller mina tummar för att det ska släppa. Ju fortare desto bättre.

Kram Viktoria

Anonym sa...

Jag skickar tusen kramar, håller alla tummar och hoppas, hoppas att dina symtom ger med sig... Annars ska du se att det går toppenbra då också. Önskar jag kunde ge dig en stor kram i riktiga livet :-).

Snäckan sa...

Hur mår du Anna? Hur mår bebisen? Kikar oroligt in här. kram

Pernilla sa...

Jag tänker på dig och hoppas att att du mår bättre.
Kram