tisdag, januari 29, 2008

Nytt till garderoben

Varje dag den senaste veckan har jag framåt eftermiddagen svept jackan om mig och i Eriks alltför stora tofflor hasat ut till brevlådan för att se om det ligger en lapp där. En lapp adresserad till mig – från H&M. Där det står att jag har ett stooort paket att hämta borta i centrum. Varje dag har jag dock lite besviket hasat mig tillbaka in efter att ha konstaterat att där bara var några räkningar och en ny trave reklam. Men i morgon kanske!?




För första gången på jättelänge har jag beställt kläder på postorder. Verkligen som ett spel på lotteri – både storlek och färg kan ju visa sig inte alls stämma överens med vad man tror men det är faktiskt nästan bara lite spännande. Det går ju att skicka tillbaks om det skulle vara alltför galet. Min ”vårorder” såg i alla fall färgmässigt ut såhär spännande: brun, brun, vit, brun, guld :)

Båtringade toppar gillar jag skarpt och tänk att det verkar vara lite på tapeten igen! Jag slog till på en vit. Och en brun såklart. Och så blev det en kjol också. En brun, lätt utställd med brett skärp. Och de där guldskimrande espadrillosen med kilklack kunde jag inte motstå. Urläckra faktiskt. Så långt känns korten ganska säkra. Det mest tveksamma är byxorna. De bruna byxorna. Färgen är jag säker på men modellen vete sjutton. De var toksnygga på tjejen med spaghettiben på bilden men kommer eventuellt/troligtvis sitta (som min mormor skulle ha sagt) som ålaskinn på mig. Dock behöver jag ett par ”ålaskinnsbyxor” till mina nya stövlar, som är fina att ha innanför, så jag hoppas på tur. Nu såg det kanske ut som att jag menar att jag köpt skinnbyxor så jag förtydligar att så inte är fallet. Bomull med lite stretch passar mig bättre :)

Ser med spänning fram emot morgondagens postskörd och håller tummarna för att den för med sig en tur till postens utlämningsställe senare på kvällen…

Tilläggskommentar några timmar efter detta inläggs publicering: Nej, nu jäklar! Plötsligt spratt det till i min amningsförvirrade hjärna och jag kom på att det ju nu är så modernt att man får avisering via sms då paketet anlänt. Sprang efter telefonen - inget nytt meddelande. Flög genast upp till datorn, knapprade mig in på ”Mina sidor” och fann där att paketet kommit - i fredags!!! I FREDAGS! Knappa fyra minuters bilväg härifrån! I morgon måste jag efterforska i det här. Var i kedjan gick det fel? Varför har det inte pipit i min telefon? Kommer jag att få mitt paket? Frågorna är många – fortsättning följer ;)

Inga kommentarer: