söndag, januari 20, 2008

Supernatten

Vilma åt sista gången vid halv elva i går kväll. Sen brukar hon vanligtvis vakna två gånger på natten för en liten slurk.

I morse vaknade jag och kände att något inte var som det brukade. Jag var jättepigg och hade dessutom södra Sveriges största bröst. Klockan var kvart över sex och Vilma hade sovit nästan åtta timmar utan att vakna! Halleluja. Jag buffade lite försiktigt på henne så hon skulle få sig lite frukost. Sömndrucket slurpade hon en kort stund för att sedan somna om och sova till halv nio. Vilken tjej va?! Vis av erfarenhet vet jag dock att detta troligtvis var en engångsföreteelse. En engångsföreteelse värd att dokumentera - vår första hela natt på två och en halv månad! TACK för det lilla gumman :)

3 kommentarer:

Erica sa...

Vilken duktig liten tjej som låter mamma sova hela natten!

Kan bara instämma med ditt inlägg nedan, det finns hur mycket fint som helst till små tjejer och nu är allt inte rosa heller! Ännu bättre :) När Isabelle var så liten som Vilma är nu var det mesta rosa och lite för "sött" för min smak.

Kram Erica

Anonym sa...

Heja Vilma! Bra jobbat hälsar Noel som på onsdag gärna vill höra med Vilma vilken bebisteknik hon använde sig av för att sova en hel natt...han vill nämligen också så jättegärna glädja sin mamma med en hel natts sömn =) SES på onsdag! Cant wait!

Isabelle sa...

Åh wow, vilken tjej. Och jag får så härliga flashbacks. Även om sprängfyllda tuttar inte är särskilt härliga, haha :-) FÖRLÅÅÅT att jag är så dålig på kommentera, jag tittar in - läser - och skyndar mig vidare, önskar dygnet hade några timmar till. Stora kramar till hela härliga familjen!