tisdag, januari 22, 2008

TuttDesign när den är som bäst

MAM har i samarbete med Karin Mannerstål tagit fram denna kollektion nappar med vårinspirerade mönster – MAM design edition. Me like. And so do Filip. Förhoppningsvis, för ännu är inte projekt tuttavvänjning påbörjat så det gäller att passa på att införskaffa finfina grejer att pryda lilla munnen med!


Förhoppningsvis säger jag för att Filip den senaste tiden har börjat få väldigt bestämda åsikter om hur han tycker saker och ting, i synnerhet kläder, ser ut. Han kan springa och leta efter just den gula tutten. Han vill absolut ha de orange strumporna när jag precis tråcklat på de bruna. Han vill plötsligt ha ”annan tröja” och springer till garderoben för att välja ut någon. En dag när jag iklädd en sprillans ny kamelfärgad kofta som jag själv tycker jättemycket om, hämtade en nyvaken skrutt i sängen efter lunchvilan kisade han med yrvakna ögon mot mig och sa ”Den ä inte jättesnugg mamma”. Den ni! Där fick jag så jag teg :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh va fina!!! Vart kan man köpa dom sen?
Jag har satt lösen på min blogg nu... kan ju inte avslöja här, men kanske jag kan maila det?! ;)

Anna sa...

Ja, visst är de! Hur går det med Emilia o nappen? Jag tror man kommer kunna köpa dem på samma ställen som säljer Katvignapparna.

Jag vill såklart gärna fortsätta följa din blogg! Min mail är: anna.ivarsson@gmail.com

Anonym sa...

Å! Me like to =) Tack för idag! Ses på lördag! KRAMIZ