måndag, februari 11, 2008

♥ Hjärtetema ♥ – Kärlek á la Isa

Förra Alla Hjärtans Dag låg en papprulle på köksbordet när jag och Filip kom ner till frukosten. I rullen låg denna Isa-tavla som bland många favoriter är den starkast lysande av dem alla. Och nu hade jag fått en alldeles egen.

Omgiven av en vit ram hänger den där, på en alldeles egen liten vägg i vardagsrummet. Och den gör mig glad varje dag! Hördu Isa, om du läser det här: I snart 365 dagar har en av dina illisar gjort mig glad varje dag! Och jag lovar dig att det inte bara är jag som blir glad av den – de flesta som kommer hit första gången kommenterar den och frågar varifrån den kommer. Och tänk så många andra som köpt dina alster som säkert också är glada för dem varje dag… Du får helt enkelt ändra din yrkesbeteckning till grafisk formgivare OCH glädjespridare ;)

”Till dig” pryder verkligen sin plats på väggen. Den är fin att titta på, den är unik och den sprider värme med sina kloka ord ”Kärlekens mylla är roten till allt gott”.

Så sant!

2 kommentarer:

Erica sa...

Helt underbar! Det ligger en likadan rulle hemma och väntar på att det ska bli torsdag! (Viskar även om Fredrik nog inte är här och läser.)

Kram!

Anonym sa...

Vilken underbar temavecka du har här på bloggen. Man blir alldeles varm i hjärtat! Kram