torsdag, februari 21, 2008

Lovely Lindex!

Symtomen har visat sig tydligare och tydligare och nu erkänner jag. Jag har gått och blivit en riktig Lindex Lover. När Filip föddes var det mycket H&M och så förstås PO.P som ju håller i alla väder. Då var Lindex fortfarande väldigt pojkblått och flickrosa men för typ ett år sedan hände något. Lindex har formligen exploderat i sin härligt färgglada retrostil och jag vill ha nästan allt när jag är där. Pojkhyllan är nu mest grön, brun, turkos och orange och bland tjejkläderna blandas det rosa och röda med även där brunt, orange, gult och grönt. Me like a lot!

Priserna är också snälla - H&M-nivå på det mesta. Det enda som är synd är att de söta och roliga plaggen tyvärr försvinner runt storlek 86/92 någonstans. Börjar man kika på killavdelningens större storlekar, då smyger sig döskallar och andra fulingar fram – som överallt annars. Himla synd. Jag tycker småpojkar klär så mycket bättre i retroglada elefanter och coola ugglor än i svarta, stirrande döskallar. Någon som håller med?

Några av de kläder ni ser här finns redan i våra småttingars garderober. Vilma är bedårande i omlottbodyn och den bruna tunikan (som hon alltid lyckas få grepp om nederkanten på och sedan drar upp och ner, upp och ner tills Filip säger ”Sluta Ilma. Ha känningen på bena”). Filip älskar de orange tjej (!)joggingbyxorna och jag hoppas så att t-shirten och setet med linne och kalsong kommer komma in i våra Lindexbutiker.

Det här är bland det roligaste jag vet – att få frossa i fina barnkläder och kombinera, mixa och matcha i det oändliga...!


Bilder: Lindex

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med! Mer retro och mindre döskallar! Tur att Filip håller koll på Wilma och hennes klänning ;-) Ha en skön helg. kram

pst. jag snodde med mig anagramslänken från dig.

Anonym sa...

Åhhh i love to!!! Kommer snart köpa ihjäl mig till bebben! :)