torsdag, februari 07, 2008

♥ Hjärtetema ♥ – Hjälp små barnhjärtan

”Varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Barnens hjärtsjukdomar kommer ofta i skuggan av dem som drabbar vuxna. Därför sätter vi alla små hjärtan i centrum under februari. De insamlade pengarna går till tre toppmoderna ultraljudsmaskiner. Målet är att rädda fler liv och öka livskvaliteten för dem som överlever.”


Så skriver Hjärt-Lungfonden om sin kampanj ”Alla barnhjärtans månad”. Tänk att omkring tre familjer i Sverige varje dag får beskedet att deras barn har hjärtfel… Jag tvekade inte för en sekund att köpa mig ett eget hjärta i form av ett litet pin. För 25 kronor kan du också vara med och hjälpa till att rädda fler små barnhjärtan. Jag köpte mitt hjärta på Gina Tricot och jag skulle tro de finns att köpa i de flesta butiker nu under februari månad.
Kom förresten i skrivande stund på att detta blev en ”två-flugor-i-en-smäll”. Mitt nyårslöfte att skänka något varje månad blev i och med detta lilla hjärta uppfyllt även denna årets andra månad. Och det till ett ändamål så hjärtans fint :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj vilket fint och bra tema du har haft denna veckan! Bra jobbat!