torsdag, september 04, 2008

Anna ♥ Lindex = sant


Att gå in på Lindex nuförtiden är för mig som att stiga rakt in i en dröm. Är jag på stan under tidspress är just den affären prio ett. Är jag på stan en längre stund brukar jag suga på karamellen och spara den till sist för att kunna gå där och njuta länge. Pojkkläder som alltid varit svårare att hitta fullkomligt dräller det av för tillfället och många av plaggen är så mitt i prick min smak att jag nästan kunde önskat dem själv. Som molnfleecen till exempel. Den är så mysig att Filip vill ha den jämt och så snygg att jag bara njuter.


Här är i alla fall en stor del av Filips nya höstgarderob! Sommaren har gett Filip långa, smala ben och när vi nu inför dagisstarten gjorde en garderobskoll upptäckte vi att nästan allt var urvuxet. Och när man väl inhandlat vanliga innekläder så kommer man på att regnkläderna också är för små och definitivt overallen från i vintras…

Och så Vilma som jag ofta och gärna handlar till. De tunna sommarklänningarnas tid är förbi och vips så stod vi där med endast några få ombyten. Och hör och häpna, när jag for in till stan för att frossa i tjejkläder – som ju alltid funnits så mycket av när man tidigare inte hittat pojkkläder – så hittade jag inget! Eller såklart fanns det kläder till små tjejer men jag är inte så mycket för gräddbakelsestilen eller den med massa små söta djurtryck så faktiskt kom jag hem tomhänt. Sånär som två par strumpbyxor :) Så just nu går den bruna bedårande velourklänningen på bilden varm. Den är mjuk och mysig och så mycket Vilma.

Och ni har väl inte missat höstkollektionen av ”Fem myror”? Många fina plagg och accessoarer (bland annat haklappar) som andas barndomsminnen. Vill vi påminnas om dessa härhemma är det bara att snegla på Filip som nästan bott i sin nya pyjamas sen han fick den av snälla mormor häromdagen.

Det blev ett ytligt inlägg i dag och säkert suckar någon över mina klädtankar men vet ni, det här är ju bland det absolut roligaste jag vet! Fina barnkläder att klä sina små älsklingar i. Viktigast är dock såklart att de mår bra och är lyckliga. Klädintresset är bara pricken över i…”det” som förgyller vardagen…grädden på moset. Ja, ni vet!

Bilder från: Lindex

Inga kommentarer: