onsdag, september 17, 2008

Hjärtan och igelkottar

I morgon kväll är det dags för klädvisning, fika och umgänge med trevliga vänner här hemma. En kaka jag aldrig tidigare bakat står nu i kylen och förhoppningsvis stelnar som den ska. Alltid lurigt att bjuda på nya saker - något jag dock allt som oftast gör ändå. Märklig ekvation, jag som är planeringsmänniska ut i fingertopparna och gärna vill känna mig trygg i det jag gör. Nu handlar det visserligen bara om en kaka men tänk så retfullt om förste man som sätter kniven i den blir överfallen av en kletig sörja...


Tyvärr var inte årets höstkollektion från me&i alls lika kul som den förra tycker jag. Åtminstone inte om man ser till bilderna på deras hemsida. Jag fick dock erfara förra gången att bilder ibland ljuger och det hela slutade då med att jag köpte helt andra saker än de jag tänkt.

Återstår att se hur det blir i morgon. Plaggen på bilden är de som innan live-visning står högst på önskelistan och jag såg när jag fixade med dem att det visst är igelkottar som gäller i år :) Förutom på tröjan och strumporna till Filip döljer sig nämligen bak på bebisplyschbyxan en ursöt brun igelkott rakt på rumpan. Sött så det förslår. Söt är också mammatröjan med hjärtan där dock den orange kanten stör mig lite, så som sagt - vi får se... Kul ska det hursom verkligen bli med en hel massa mysiga mammor på besök - det längtar jag efter!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skit också. Varför ska du bo så långt borta för jag hade gärna kommit?