söndag, oktober 19, 2008

I bokskogen

I går for vi till bokskogen som ligger en liten bit bort. Där väntade allra bästa och värdefullaste vännerna och vi påbörjade en promenad genom en skog som nästan förtrollade oss med sina färger. Hösten är verkligen fantastisk och vackrare än det var i går, med en gnutta solljus som sipprade sig igenom träden, det blir det nog knappt.

Små pojkarna bus blev just det – pojkarna bus – på den lövtäckta marken i den stora öppna skogen. Lövregn gav spring i benen som i sin tur gav sug i magen efter korv och medan korvarna gjorde sig i ordning för att så småningom ta plats i de korvhungrande magarna hittade de små en alldeles murken stubbe som de ”borrade” ett hål i med sina ”pinnborrar”. Några av småsyskonen sov sött i sina vagnar medan andra (läs Noel) satt på marken och försökte äta löv. Minstingen Samuel, 1 månad gammal, brydde sig inte det minsta om vare sig hösten, skogen eller korven. Han sov gott mot sin mamma i bärselen och hade den stund han var vaken endast ögon för hon som bar honom så tryggt över skumpande stigar och prasslande löv.

Våra träffar är alltid höjdpunkter i tillvaron men den i går var sådär extra lyckad och ligger nu väl bevarad i såväl bildmappen på datorn, som här på bloggen som i en egen vrå av hjärtat...

Snart bär det av mot stan där vi ska kika på ny bilstol till Filip då Vilma snart ska få överta hans. Sen hoppas vi hitta vinterstövlar till lilleman och efter det lär vi vara så trötta att vi helt enkelt MÅSTE in på Ikea och tokfika för att sedan få energi till ett sånt där härligt infall att gå en runda och titta när vi ändå är där :)

Hoppas ni alla får en härlig söndag i höstsolen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder. Ser så mysigt ut. Barrskog är jag inget för, men bokskogar är för härliga så här års!

Hoppas stan och IKEA var bra. Kram!

Anonym sa...

låter som en riktigt härlig prommis!