lördag, december 13, 2008

Årets Lucia...

Får jag lov att presentera... 2008 års sötaste 3-årige pojklucia!

Ända sedan luciatåget på dagis i onsdags har Filip påmint oss om att han VILL vara lucia han med, så i eftermiddags bjöds vi på en smäktande version av Sankta Lucia efter att vår lille blondin försiktigt klivit nerför trappan med tärnljuset andäktigt i båda händerna, tomteluva i brist på luciakrona och ett på tok för långt rött band knutet kring midjan på mammas t-shirt vars ärmar visade sig ha en irriterande förmåga att hela tiden halka ner över axlarna :)

Hoppas ni har haft en fin lucialördag! Det har vi, även om den inte började så kul vid halv ett i natt med en gallskrikande, totalt nerkräkt liten Filip i sängen... Efter en dryg timmes duschande, städande och torkande tillbringades sedan resten av natten på filtar på badrumsgolvet för min och Filips del. Det kom dock aldrig något mer så vad det var har vi ingen aning om. Magsjuka tror vi dock inte på eftersom det gick över innan det knappt hann börja och eftersom vi andra klarat oss - ännu så länge i alla fall...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihihi gulle!

Anonym sa...

Sötnos!

Isabelle sa...

åå det var allt en söt lucia :) Håller tummarna den där kräkan var en engångsföretelse. Så här års är magsjukor extra portade! kramar från ett snötjockt norr!

Anonym sa...

Bedårande!