måndag, januari 12, 2009

Bilder från helgen

I brist på livstecken och inlägg kommer här några bilder som berättar lite av vad vi gjorde i helgen:


Badhuset är en riktig höjdare. Ändå blir det att man far dit för sällan men det får det bli ändring på nu i vår. Filip är lite badkruka och behöver nästan en timme innan han plötsligt byter stil och blir modig. Vilma, däremot uppträdde som en liten fisk och visade med hela sig att hon stortrivdes i vattnet.

Lämnade sen Filip en liten stund hos farmor och farfar som dagens isgata till ära hade letat fram den yttepyttelilla sparken som fick Filip att glida fram som en blixt på vägen. Jag hade nästan glömt hur mysigt det är med spark och sörjer att vi inte har klimat att åka oftare…


Kalas avlöser den här tiden kalas och i går var vi på det tionde sedan Vilmas i början av november! Kvar är nu min pappas i slutet av månaden och Eriks i början av nästa innan vi tar en tårtpaus ända till april. Hursom, i går var det kalas hemma hos Eriks föräldrar för hans pappa som i dag fyller 65! Alla skrattade när hela familjen ställde sig runt bordet för att sjunga och Filip, 3 år och 1 meter hög, var den som tog ton till ”Ja må han leva” (eller ”Ma må hOn leva” som han alltid sjunger). Han blev även den som sa ”Ett fyrfaldigt Melker för farfar, hon leve hurra, hurra, hurraaaa!” Måste här tillägga att Filip förutom de tio kalasen även var med på ytterligare sex inom loppet av två veckor på dagis i slutet av november. Och ett fyrfaldigt Melker har han sagt ända sedan bästisen på dagis fyllde år i maj förra året och han lärde sig hela grattisceremonin :)

Glömde ju säga att han i sin grattissång ackompanjerades av en koncentrerad lillasyster vid pianot som under fikat underhöll oss med soft och lugn bakgrundsmusik...;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj så många kalas ni prickat av! Härlig grattissång han totat ihop lille Filip.

Badhus är en höjdare även hemma hos oss.

Kram

Anonym sa...

Dom är ju så söta att man smäller av... vilken liten pianist! Badhuset ska bli superhärligt att åka till när lille A växer till sig lite. Kram

MADELEINE sa...

Vilka mysiga bilder ;-) Vilka coola katvig badbyxor!!! Jättefin blogg. Kul att jag hittade hit!!

Anonym sa...

Badhus är en hit. Kul att Filip till slut vågade... Simon hade mamma/pappa-barngympapremiär idag. Tror även det var en hit.
Roligt med en liten musikant.
Apropå kalas har vi en som är "3+" hemma nu :-)