torsdag, januari 22, 2009

Årets första – och största maskros

Den där nyheten jag sett och som jag lovade återkomma till lite senare – den lät vänta på sig... Filips och Vilmas snorsöndag stannade vid just det och i måndags morse var de friska och krya igen. Det var däremot inte Erik som vi misstänkte fått influensan. Hög feber i kombination med huvudvärk men inga förkylningssymtom brukar ju kunna tyda på det men i går försvann febern lika plötsligt som den kommit så frågan är vad det var. En släng av den kanske? Hursom, här har varit fullt upp i veckan och datorn har knappt ens varit på… mycket ovanligt och ovant. Man har ju ett visst beroende :)


Kärlek vid första ögonkastet blev det när jag kikade på den nya IKEA PS kollektionen. Flera fina saker men en stack liksom ut i mängden. Lampan MASKROS, designad av Marcus Arvonen, skulle gärna få flytta hem till vårt sovrum på direkten. Fast det går inte, först 1 februari finns kollektionen på varuhusen i Stockholm och Älmhult. Vi andra får vänta ytterligare ett par månader till 1 april…

Fantastiskt stilren och säkerligen mäkta effektfull lär den vara tänd en mörk kväll och jag kan just tänka mig de häftiga skuggor den skapar i rummet. 799 kronor kommer den att kosta och som sagt – vill-ha-begäret är starkt!

Bild från Ikea

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, den är så snygg! Har bara settt den på nätet hittills, har du sett den på riktigt? Undrar om den är lika snygg... I så fall vill jag ha den!

Anonym sa...

Me like tooooo! Massor. Men jag vet inte om vi direkt har någonstans att hänga den just nu :-(