lördag, februari 14, 2009

♥ ALLA Hjärtans dag ♥

Filip har efter en lektion från sin mamma blivit riktigt i gasen över denna dag och han betonar mycket gulligt att det är ALLA hjärtans dag. Inte bara alla hjärtans DAG liksom :) Och det är klart att det är så det är – ALLA hjärtans dag. Jag kan ibland tycka att vissa dagar i almanackan blir lite väl kommersiella men är det någon dag jag anammar helt och fullt så är det denna! Jag älskar att visa uppskattning mot de närmaste och käraste och även om man såklart inte behöver göra det med annat än ord så är det ju lite extra mysigt att ge bort något litet till dem som betyder allra mest.


Filip och Vilma fick varsin liten nalle av mormor och morfar och till Filip köpte jag i går vid ett stopp i Gränna hans första polkagris! I miniformat. Så ni ska tro att här har smackats och slurpats förmiddagen lång och nu ser jag här bredvid mig att köksstolen han suttit på har ett kladdlager. Likaså dörrhandtaget in till toan som jag nästan fastnade i själv för en stund sedan. Och sen har vi borstat de små tänderna i säkert fem minuter för att få bort alla polkagristandtroll :)

Det finns ju hur mycket fint som helst att köpa till denna dag men mitt val till Erik föll till sist ändå på ”En kärleksförklaring”, boken där just vår saga ska plitas ner… Många är de gånger jag hållit i den men just i dag passade den extra bra då älsklingen och jag firar femårig förlovningsdag! Förhoppningsvis blir denna en dag kul för Filip och Vilma att läsa i, för tänk så roligt det hade varit att läsa om ens egna föräldrar, något de skrivit i unga dagar.

Och jag min lyckost, jag bär ett nytt hjärta runt min hals... Ett jättefint som festligt nog dessutom liknar de hjärtan jag alltid brukar kluddra dit på kort och brev. Så nu har jag både ett tjockt och ett lite smalare. Bara att välja efter min egna dagsform alltså ;)

I kväll skulle vi träffat hela fina kompisgänget och ätit pizza, tittat på Melodifestivalen och frossat i godis. Och så skulle barnen somnat där så vi vuxna kunde fått sitta uppe lääänge och pratat. Pizza, Melodifestival och godis lär det bli men inte tillsammans med några vänner. Filip har gått och blivit förkyld så vi törs inte riskera att smitta ner några. Och vi som hade längtat så… Så plötsligt står myskväll på tu man hand på schemat i stället och det är förstås inte alls dumt det heller!

Hoppas ni alla, kända som okända läsare, har en mysig dag - full av hjärtan och kärlek! En hjärtans varm KRAM sänder jag till ER!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på förlovningsdagen i efterskott käraste Anna du som har ett hjärta av renaste guld!

Hoppas att Filip krya på sig snart.

Kram

Anonym sa...

Grattis på er förlovningsdag! =) Den boken är så fin!
kram Anna