tisdag, februari 24, 2009

Kärlek med kunglig glans

*snörvel*, och nu är det inte på grund av min snoriga näsa jag snörvlar utan för att jag sitter här framför teven och inte kan låta bli att bli berörd av kärlekshistorien Victoria och Daniel. Det kan inte vara lätt att bli kär, vara kunglig och förutom särskilda lagar och bestämmelser även ha ett helt folks ögon på sig. Ögon och åsikter. Ja, det där är ju som det är. Det känns inte så modernt men - nu HAR ju prinsessan fått sin prins och på talet som spelades upp i teve nyss så glittrade det så om deras ögon när de såg på varann att jag tror alla som såg drog munnen till ett leende. Vilken lättnad det måste vara. Och vilken lycka!

Och så är det ju så kul och festligt att följa kungligheter. Tänk vilken folkfest och glädjeyra det kommer vara i vårt avlånga land den dag de gifter sig nästa sommar!

Erik hörde innan hur de på radion läste upp lyckönskningar från svenska folket. En som lyckönskade var "Gunnar - som också kommer från Ockelbo"!!! Oj, då blir han ju nästan kunglig nu han också ;)
Bild: Expressen

Inga kommentarer: