tisdag, mars 17, 2009

Blommor på magen

Det var tur jag fick tag i min chef häromveckan för från den dagen sa det bara poff och så var den på plats igen. Bebiskulan. Det mysiga runda som nu runt vecka 20 är sådär alldeles lagom stort. Nu går det i alla fall inte att dölja längre, inte ens för sådana som inte känner mig och det känns faktiskt skönt. Ett par veckor nu har jag annars gått runt i det där lite "småfeta" stadiet där ingen vågar fråga eftersom man lika väl kan ha stoppat i sig lite för mycket gott och därför blivit rund om magen :)

I dag var jag och Vilma på mysig långlunch med en kompis. När jag satte Vilma i matstolen hörde jag några äldre damer vid bordet bredvid som viskade "Och en till på gång har hon, och sen en sådan liten innan". "Och så en underbar treåring hemma också", fick jag lust att tillägga men gjorde såklart inte utan log bara tillbaks.

PO.Ps nya webshop (som för övrigt är mycket lättnavigerad och snygg - kul!) såg jag denna ursnygga och somriga mammakjol med stora blommor i riktig Anna-stil. Den måste jag nog unna mig med tanke på att jag just nu för övrigt annars är helt inne på Traderaspåret vad gäller mammkläder. Har mycket på span, allt i nyskick och då känns det ju så mycket roligare att i stället för ett plagg få kanske tre för samma summa. Särskilt som H&Ms utbud just nu är lika med noll... Mammakläderna från tiden med Filip och Vilma i magen är ju både välanvända och dessutom anpassade efter att vara höggravid på hösten, dvs. mycket mörkt och murrigt. Så nu skriker garderoben och jag med den efter klänningar, kjolar och ljusa toppar, våriga jeans och snygga koftor... Kläder ÄR kul - alltid!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh det är verkligen kul med gravvokläder och enkelt under sommaren och våren. Nu finns det ju fortfarande så mycket snyggt i vanliga butikerna som kan användas med stor mage och även efter. Kram

Anonym sa...

Verkligen en Anna-kjol... Skulle faktiskt kunna tänka mig den som en Viktoria-kjol också :-)

Kul med shopping.
Läste på en liten seriestripp häromdagen: Ibland är det alldeles nodvändigt att shoppa någonting helt onödigt.
Vilket jag ibland håller med om fullständigt. (har dock inget med din shopping att göra :-) )
Tack för senast.
Kram Viktoria

Anonym sa...

Typiskt lite äldre damer ;) ;)
Vi hade två damer tjattrandes i bvc-hallen när Nora var nyfödd. "Men titta, en sån ung flicka med en dotter OCH EN TILL i vagnen!" - så sa dom varje gång vi gick förbi, typ 10 ggr. "Sååååå ung mamman är!" ;) Haha!