tisdag, mars 31, 2009

Oajajajaj BUFF...

Ikväll har liten i magen varit alldeles busig och vild. Från att innan bara ha "fladdrat" har h*n i kväll fått in några riktiga fullträffar. Inga hårda såklart men ändå stor skillnad mot de tidigare. Nu är det riktiga sparkar - myyys! Dock fick jag ont igen för en stund sedan men eftersom det varit high life därinne beror det säkert bara på det.

Nu ska jag krypa till sängs med senaste numret av Mama. Mellan mig och Erik sover för tredje natten i rad en kokande varm liten Filip med blossande kinder. Han toppade i går kväll med 40,5. Då blir det nästan lite läskigt och mammahjärtat gör så ont så ont över att liten är så sjuk. Hoppas så att han vaknar feberfri i morgon.

Natti natti!

4 kommentarer:

Erica sa...

Åh vad mysigt! Ja, med sparkarna alltså, inte stackars febrige Filip. Hoppas innerligt att han är bättre idag!

Kram på er och Heja HV! :)

Anonym sa...

Ja, mysigt med sparkar. Funderar på ställningen på vår sparkande individ, men ska vara rätt enligt mvc. (rörelserna tyder dock på en karusell...)
Hoppas så att Filip är piggare idag.
Håller dock ej med, Heja Färjestad... (även om det såg lite mörkt ut när jag spanade lite)
Kram Viktoria

Anna sa...

Tack, vad ni är gulliga! Filip vaknade faktiskt feberfri i dag - så skönt för honom!

Och Viktoria - jag är chockad... Färjestad?! ;) Fast jag tycker lika mycket om dig för det! Synd att jag inte hann förbi dig i går, för visst är du på jobbet den här veckan också? Härlig nedräkning nu i så fall...

Kram på er!

Snäckan sa...

Myyyyyys!!!

Kram