lördag, mars 14, 2009

Schlageryra

Äntligen dags för schlagerfinal och det i sällskap med allra bästa vännerna här hemma i kväll! Ska bli så kul! MEN, jag som annars brukar ha rätt bra koll på schlagerspektaklet har precis insett att jag inte alls har det i år. På flera ställen har jag nu läst att operaMalena och Caroline Af Ugglas är segertippade! Va? Jag förstår ingenting. Malena blir jag ärligt talat nästan rädd för när jag ser – och hör, särskilt när hon inte sjunger operabitarna utan vanligt… Och ”Snälla, snälla” har visserligen en fin melodi och hon framför den på ett sätt man inte kan låta bli att lyssna till, men en vinnare? Nej. Vinna ska ju EMD göra. Tycker helt klart att det är den bästa låten. Den eller Alcazar eller Måns eller Sarahs fina ballad. Vinner någon av dem blir jag glad.

För Filip är dock EMD the one and only! Ända sedan han såg och hörde dem första gången har han kommit ihåg vad de heter och han övar just nu på vem som är vem i gruppen ;) Och så vill han inte bara höra utan även SE deras framförande eftersom han som han själv säger ”Vill lära sig hur de dansar”! Sötnosen. ”Baby goodbaaaj, baby förwell, I don´t wanna laaaj” …låter det ofta fram hans lilla mun på dagarna. ”När jag blir stor ska jag vara med i Melodifestivalen”, sa han häromdagen och knyckte med axlarna precis som killarna gör i slutet av låten. Tänk, vilken dröm som plötsligt blev konkurrent till de annars vanligast förekommande drömyrkena brandman, polis eller maskinförare av olika slag :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men GUD så sött av lille Filip! Kanske får vi se upp om femton år eller så, när det kommer till festivalsammanhang haha. Kram

Anonym sa...

Hahaha va roligt! Emilias stora favoriter är också EMD. Hon är likadan som F, kan alla namn, hur låten går mm :) I lördags när EMD's låt kom hade hon gått o lagt sig, men hörde kanske dom nerifrån så hon ställde sig i trappen o sa "jag vill ha ett par strumpor, jag kan hämta dom själv.... nere..." Sen såg hon ju EMD sjunga och ställde sig vid tv'n med ett härligt leende på läpparna! Hon hittade alltså på den om strumporna för att få se EMD's låt ;-) Hihi. Kram!