onsdag, juni 10, 2009

Nattlinne är fiiint!

Vilma har fått sitt första nattlinne. Ett grönt med söta Miffy på magen. Hon har inga kläder med den typen av tryck på sedan innan, däremot mycket med mönster men då är det ju oftast blommor, hjärtan, stjärnor…


Hade jag första kvällen hon skulle sova i det vetat om reaktionen så hade jag definitivt tagit på henne det flera timmar innan sängdags för lillan blev alldeles överlycklig – både över själva nattlinnet och över trycket på magen. ”Fiiin, fiiin”, svansade hon runt och sa, lyckligt leende samtidigt som hon drog i nattlinnet till höger och vänster så att alla skulle se. Miffy upptäckte hon på riktigt precis när hon höll på att somna. Plötsligt satte hon sig upp med ett ryck och sa med hög röst ”MAMMA, TITTAAA”, samtidigt som hon skrattade och pekade på magen. Därefter började hon vinka åt den lilla vita figuren och säga ”Hej hej”, vilket hon sen höll på med till och från i tre kvart innan hon slutligen somnade, nöjt leende.

Så nu överväger Vilmas mamma starkt att även inhandla en av Kappahls nya Miffy T-shirts så hon får gå runt och vara sådär nöjd även på dagtid.

Känner mig förresten mycket piggare sedan i går lunch så idag har jag åter varit på jobbet. Barnmorskan sa när jag pratade med henne att veckorna runt 30 brukar kunna vara ganska oroliga överlag och att jag skulle vila så mycket jag kunde. Hon påminde också om den lilla ”riskzon” vi befinner oss i så jag gör nog bäst i att lyda… Hursom så skönt att äntligen känna sig lite mer som vanligt igen.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Har inte haft tid att uppdatera mig på ett tag igen. Jag blir så orolig när jag läser att du inte mår riktigt bra så jag är glad att läsa att det är bättre nu i alla fall.

Vila och ta det riktigt lugnt nu. Vi tänker på er dagligen!

Kramar!

Erica sa...

Söta lilla Vilma :)
Skönt att höra att du känner dig bättre men lova att försöka ta det lugnt framöver!

Kram på er!

Anonym sa...

Lilla gose-Vilma så go' hon är!

Anna sa...

Åh vilket underbart nattlinne! Ta hand om er nu innan bebisankomst :p