tisdag, juni 09, 2009

Stjärnklart

Sitter och väntar på att barnmorskemottagningen ska öppna så jag kan ringa och höra mig för lite. Mår till och från konstigt och tjyvtjockt. Åtminstone lika bra att prata med någon som kanske kan ge något tips. Sammandragningarna fortsätter att vara ganska många men inte längre onda, vilket är skönt. Däremot trycker och drar det stundtals kraftigt neråt ljumskarna i kombination med ett nytt slags ryggont… Nåväl, det är nog bara att gilla läget och inse att det är såhär jag mår just nu. Dock är sinnet glatt och det är ju positivt men så frustrerande när kroppen säger ifrån. Gissa hur mycket det finns som jag VILL göra?!

Roar mig i alla fall med lite surfande från favoritplatsen jag skrev om häromdagen – laminon. Mjuk och bekväm och med en kudde i svanken blir sittställningen perfekt.


Hade helt missat att Villervalla börjat sälja påslakan och då bebisen sina första månader kommer få sova i vagga (eftersom Vilma känns för liten att ta bort från spjälsängen), behövs lite nytt i mindre storlek. Jag är ju väldigt svag för Villervallas stjärnor så ett sånt här set får det nog bli. Eller vad tycker mormor?! *blink blink* och *hint hint* :)

Bild från Villervalla.

3 kommentarer:

Therese sa...

Ååå jag älskar också villevallas stjärnor. Så fint!!

Therese sa...

Ååå jag älskar också villevallas stjärnor. Så fint!!

Anonym sa...

Jojo, du kan just tänka mig vem jag tänkte på när jag fick syn på deras påslakan för ett par veckor sedan ;-)

Trist att du mått så kymigt!

Kram