lördag, juni 13, 2009

Skövdeshopping

En helt fantastiskt mysig dag fick vi, Erik och jag. Strosande i affärer. Fönstershoppande och shoppande på riktigt, så många påsar i bilen blev det. Bebisen har nu några alldeles egna nya plagg i storlek 50 och man slås återigen av att så liten kan den väl ändå inte vara, men det kan de ju. Vilma var till och med mindre än så.

Och så har jag två par nya skor, vita tygskor och svarta ballerinisar. Och ett vitt mammalinne och ny brun bikini med breda byxor. Känns lite bättre och bekvämare än vanliga nu när magen är så stor. Erik fick bruna sandaler och toksnygga trekvartsjeans. Vilma stuprörsstrechjeans med strass på rumpan som hon sa både ”Aaaahhh” och ”Ååååhhh” åt. Och så roliga barnkakformar från Zone och en hel rolig påse från Lagerhaus… med underbara presentpapper – enfärgade, prickiga och med muffins på, mjölkskummare och vykort, hjärtansburk och muffinsformar.

Och om plånboken hade varit jättestor hade vi haft med oss en hel uppsättning kok- och kakböcker därifrån också. Och några kuddar och krokar. Och ett helt lass från butiken Förr som är värd ett alldeles eget inlägg framöver med alla dess underbara ting för hemmet, men där nöjde vi oss med ögonshopping i går.

Shoppingtarmen är dock tyvärr inte alls nöjd och belåten utan vår lugna runda på stan gav bara en hel massa nya idéer… Visst är det väl konstigt hur man funkar?!

Att sen avsluta dagen i mjuka fåtöljer, vilandes de ömmande fötterna (och fogarna…) med krämig morotskaka och god islatte på bordet - det blev den där pricken över alltsammans. Sen såg vi en jättebra men sorglig film på kvällen. Revolutionary Road med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Rekommenderas absolut. Träffsäker och med ett tydligt budskap om att det är de små tillfälligheterna som formar ens framtid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Skövde-staden som ingen behövde!" är mammas och min elaka slogan för hemstaden. Det har dock hänt massor sedan högskolan kom och jag flyttade från stan, finns samband?:-).
Ses på jobbet imorgon!
Annika

Sandra sa...

Oj vilket härligt, livgivande inlägg! Ser verkligen framför mig hur ni myste omkring i alla butiker. Visst är det härligt att dela glädjen i att shoppa! Stor söndagskram till fina Anna

Anonym sa...

Låter onekligen som en riktigt lyckad dag i shoppingens tecken!

Kram