onsdag, juli 29, 2009

Mamma, pappa, barn

Vilma har blivit med vagn. En röd Briodockvagn som verkligen är en kopia av den riktiga med till och med samma mönster invändigt. Ursöt! Vi har pratat om det ett tag då hon alltid dras till dockvagnar när vi är hos någon som har en. För att inte tala om Filip som också tycker det är kul. Vilma är ju egentligen ganska liten än men kanske att den kan vara en bra sak i höst när vi är själva hemma om dagarna och jag ska snabbsöva bebisen i vagnen på vår baksida. Då kan ju Vilma om hon vill söva sin lilla Maja samtidigt!


Så en för tidig 2-årspresent blev det i går. Man vet ju av erfarenhet hur mycket paket det blir där när hösten övergår i vinter och både Filip och Vilma fyller år dryga månaden innan jul.
Att den röda faran har gjort succé är bara förnamnet! Filip drog till och med på sig sina snickarbyxor när det var dags att trycka dit hjulen. Vilma däremot hann inte ens vänta på vare sig suflett eller liggdel utan la helt enkelt Maja på chassit och tog sig en första runda. Sen var det en liten stunds dragkamp innan de till sist lärde sig att dra vagnen tillsammans. Då såg vi inte röken av dem på en stund, det enda som hördes var fnitter och Filips upplägg av mamma-pappa-barn-leken. Bajsblöjbyte, matning, nattning och sång…

Maja är en bortskämd docka ska ni tro. Hon har det just nu extremt bra och vägde man henne på bvc så skulle hon nog ligga på de övre viktkurvorna med tanke på de vällingmängder hon får i sig om dagarna :)

3 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vad lillen kommer få fina syskon. Han kommer bli så bortskämd så! Precis vad han förtjänar med andra ord. Gullungar!

Håller tummarna för att du mår bättre nu.

Massa kramar!

Anonym sa...

Ojojoj, så spännande både Filip och Vilma kommer tycka det är med en alldeles livs levande bebis när syskonet väl kommer.

Låter nästan som om de kommer att kidnappa henom och gå på promenad med den fina röda vagnen!

Kram

Anna sa...

Jättesöt vagn, Emilia har den fast i rosa :-)